99-ият ден от началото на протестите започна в 20 часа. И

...
 99-ият ден от началото на протестите започна в 20 часа. И
Коментари Харесай

Ден 99: Тръгнат ли студентите, с мутрите е свършено |

 99-ият ден от началото на митингите стартира в 20 часа. И довечера протестиращи стопираха придвижването по столичния бул. " Цар Освободител ".

Исканията остават същите: Оставка на държавното управление, предварителни избори, отдалечено и машинно гласоподаване, привикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията.

Подготовка за утрешното национално въстание бе наименуван днешния протестен ден. Организаторите молиха за всеобщо присъединение към митинга на следващия ден и оповестиха, че ще има " неприятна изненада " за ръководещите. Те бяха безапелационни, че митингите няма да спрат и след стоте дни избор на съмнение.

" Тръгнат ли студентите, с мутрите е свършено ", съобщи " Отровното трио ".



По-рано през днешния ден от ”Отровното трио ” насочиха закана да съдят представителя на ГЕРБ Спас Гърневски за днешното му изявление в Народното събрание.

" Изпълнителните шефове на метежа в лицето на Отровното трио - назначени от надзорния съвет на комунистически олигарси, разграбили България в престъпния преход "  
Благодарение на сходни изявления, детската онкохематология на ИСУЛ или ще успее да се пребори с левкемията или няма да страда от липса на средства за задачата...
Без почитание.
Един елементарен АДвокат ", написа във Facebook юрист Николай Хаджигенов.

Студенти излязоха рано тази заран на митинг пред постройката на Ректората на Софийски университет, с цел да изискат оставката на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев. Сред главните претенции на младежите е " смяна ", а не " замяна " на системата. Техни представители се включиха и в митингите довечера и призоваха своите сътрудници да се включат на следващия ден, когато " ще се написа историята ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР